شستشوی رادیاتور شوفاژ معمولا یکی از کارهایی هست که قبل از شروع فصل زمستان انجام میدهند و به منظور جرم گیری مدار رادیاتورها صورت میگیرد . با انجام این کار خیلی زیاد از مشکلاتی که در آینده ممکن است برای پکیج بوجود بیاد پیشگیری به عمل میآید .
اگر تمایل دارید در رابطه با آموزش صفر تا صد تعمیر پکیج دیواری بیشتر اطلاعات کسب کنید پیشنهاد میکنم لینک فوق را نیز پس از مطالعه این مقاله مطالعه کنید و اگر به دنبال پیدا کردن مرکز معتبری جهت تعمیر پکیج غرب تهران هستید اینجا کلیک کنید.
ویدئو زیر در مورد نحوه جرم گیری رادیاتور شوفاژ میباشد.
به عنوان مثال جرم ، براده فلزات و شن و ماسه ای که در سیستم مدار شوفاژ وجود دارد و با شروع فصل زمستان و فعالیت پمپ سیرکولاسیون به داخل پکیج کشیده میشوند همه باعث بوجود آمدن مشکلات بسیاری خواهد شد که با انجام این عمل این مسئله پیش نخواهد آمد .
نحوه شستشوی رادیاتور شوفاژ
نحوه شستشوی رادیاتور شوفاژ موضوعی است که قصد دارم امروز به اون بپردازم و لازم به ذکر است که بدانید این یکی از آموزش های مهم در زمینه آموزش تعمیر پکیج میباشد که یه تعمیرکار حتما باید یاد بگیرد .
امروز قصد داریم به شما نحوه رسوب زدایی رادیاتور شوفاژ را به طور کامل و به صورت قدم به قدم آموزش بدیم و اگر حتی کمی استعداد فنی داشته باشید امیدوارم در پایان این مقاله براحتی اقدام به شستشوی مسیر شوفاژ و جرم زدایی رادیاتورها نمایید .
در واقع جرم گیری رادیاتور شوفاژ شامل چندین مرحله میباشد که برای انجام صحیح این کار میبایست تک تک مراحل را مو به مو انجام دهید. یکی از مهمترین نکات در شستشوی مدار شوفاژ انجام صحیح ترتیب اتصال شیلنگ آب سرد به شیلنگ های رفت و برگشت میباشد که در ادامه به طور مفصل به این موضوع خواهیم پرداخت. ولی قبل از اون بهتره پیش زمینه ای در مورد انجام این کار یاد بگیرید.
در تصویر زیر به خوبی متوجه خواهید شد وجود جرم و رسوبات داخل رادیاتورها چگونه سبب عدم گرمایش در قسمت هایی از رادیاتور خواهد شد.
جرم داشتن رادیاتورها چه نشانه هایی دارد و چه زمانی باید شستشوی مدار شوفاژ را انجام داد ؟
معمولا زمانی که احساس کردید رادیاتورهای منزل دیگه گرمای سابق را ندارند و یا متوجه سرد بودن بعضی از رادیاتورها و یا متوجه گرم نشدن قسمتی از رادیاتور شدید زمان آن فرا رسیده که اقدام به جرم زدایی و شستشوی مسیر رادیاتورها نمایید .
البته قبلا مقاله ای در رابطه با علت سرد بودن رادیاتور شوفاژ بعد از هواگیری منتشر کرده ایم که با مطالعه اون براحتی میتونید معایب رادیاتور را شناسایی کنید .
قبل از هر چیزی میخوام بهتون اهمیت انجام رسوبگیری رادیاتورها را روشن کنم که کاملا متوجه شوید اساساً این کار چقدر مهم است و در سلامت کارکرد پکیج دیواری چه تاثیری دارد.
مزایای شستشوی رادیاتور شوفاژ :
املاح و رسوبات داخل لوله کشی و رادیاتور ها در صورت نداشتن صافی برنجی برگشت در فصل زمستان با چرخش پمپ به داخل دستگاه کشیده میشود و باعث گرفتگی مبدل خروجی های پمپ و کلیه اتصالات پکیج خواهد شد که گاهاً برای پیدا کردن جای دقیق این گرفتگی کلی دردسر باید کشید.
البته حتی اگر در مسیر شیلنگ برگشت شوفاژ یعنی شیلنگی که زیر پمپ قرار گرفته است نیز صافی نصب شده باشد این رسوبات پشت توری صافی جمع شده و مسیر را کاملا کیپ خواهد کرد و در صورتی که زود متوجه نشوید با عدم گردش صحیح آب در سیستم به خاطر گرفتگی باعث بوجود آمدن صدمه شدید به پمپ و دستگاه خواهد شد .
نکته :
معمولا بهترین زمان انجام این کار قبل از راه اندازی پکیج و یا نهایتا قبل از شروع فصل زمستان میباشد.
چرا قبل از شروع فصل زمستان بهتر است شستشوی رادیاتور شوفاژ را انجام شود ؟
به این دلیل که با شروع کارکرد پکیج در فصل زمستان خواه یا ناخواه تمام رسوبات و آشغال های موجود در رادیاتور شوفاژ از طریق پمپ پکیج به داخل دستگاه کشیده می شود که همین مسئله باعث بوجود آمدن مشکلات زیادی در آینده خواهد شد ( البته به استثنای دستگاه هایی که روی شیلنگ برگشت شوفاژ صافی برنجی نصب کردهاند که در این صورت این رسوبات ابتدا توری صافی را گرفته و مسیر را میبندد و به غیر از آن ممکن است مسیر گردش آب در سیستم لوله کشی و سر شیر رادیاتور را هم کیپ کند)
لوازم مورد نیاز جهت جرم گیری رادیاتور شوفاژ :
لوازم مورد نیاز برای انجام این کار فقط یک عدد مغزی تبدیل ۲/۵ به ۲ میباشد و همچنین آچار فرانسه
آموزش شستشوی رادیاتور شوفاژ :
اول آب پکیج را به این روش تخلیه نمایید :
شیر ورودی آب مصرفی به پکیج را ببندید و شیر پرکن زیر پکیج را باز کنید و یکی از شیرهای آبگرم در ساختمان (ترجیحا پایین ترین شیر) را باز کرده و تا پایین آمدن عقربه گیج فشار بار روی صفر منتظر بمانید.
قبل از هر کاری میبایست با شیلنگ های زیر پکیج آشنا شوید :
ما چهار عدد شیلنگ زیر پکیج داریم که به چهار خروجی زیر پکیج متصل شده است. در پکیج ایران رادیاتور وقتی روبروی پکیج ایستاده ایم و زیر پکیج را نگاه میکنیم به ترتیب از سمت راست به چپ خروجی های زیر پکیج را مشخص میکنیم :
اولین خروجی از راست که همان شیلنگ برگشت شوفاژ میباشد.
دومین خروجی که شیر ورودی آب مصرفی (آب سرد) به آن متصل است با نام ورودی آب سرد شناخته می شود.
سومین خروجی برگشت آبگرم مصرفی میباشد که با نام خروجی آبگرم شناخته می شود.
چهارمین خروجی رفت شوفاژ میباشد که به همین نام شناخته می شود.
توجه :
تقریبا در وسط این چهار خروجی یک شیلنگ نیز وجود دارد که به شیر گاز متصل شده است که ما فعلا با آن کار نداریم.

بعد از اینکه برای خودتان مشخص کردید کدام شیلنگ به کدام خروجی متصل شده است (در صورت نیاز با ماژیک بنویسید که در آخر کار اشتباه نکنید)
کلیه شیلنگ ها را از زیر پکیج باز کرده و با مغزی تبدیلی که از قبل تهیه کردید ورودی آب سرد را به رفت شوفاژ متصل کرده و بعد از اینکه شیلنگ برگشت را داخل ظرف بزرگی گذاشته و یا در ظرفشویی قرار دادید کم کم اقدام به باز کردن شیر ورودی آب سرد نمایید و تا زمانی که آب خروجی کاملا تمیز نشده باشد شیر را نبندید.
توجه :
مهمترین قسمت شستشوی رادیاتور شوفاژ :
با انجام مراحل بالا مسیر لوله ها از آشغال و شن و ماسه تخلیه میشود ولی برای اینکه داخل پره های رادیاتور ها نیز به همین صورت تمیز شود اولا باید ترتیب اتصال شیلنگ ها را اشتباه متصل نکنید یعنی آب سرد ورودی حتما به شیلنگ رفت متصل شود و آب خروجی از شیلنگ برگشت تخلیه شود.
نکته مهم :
در حین انجام این کار و باز بودن شیر آب ورودی باید از فرد دیگری بخواهید که ابتدا شیر کلیه رادیاتور ها را ببندد و زمانی که شیر کلیه رادیاتور ها بسته شد دیگه نباید آبی از شیلنگ خارج شود وگرنه احتمالا یک شیر باز مانده است و سپس از او بخواهید یکی از رادیاتور ها را باز کند، به این صورت کل فشار آب روی یک رادیاتور افتاده و کاملا تمیز میشود و وقتی آب تمیز خارج شد اون رادیاتور را ببندد و یکی دیگر از رادیاتورها را باز کند، به این ترتیب یعنی رادیاتورها را یک به یک باز کند و پس از چند دقیقه رادیاتور جدید را باز کند و قبلی را ببندد کل مدار شوفاژ تمیز خواهد شد.
به این ترتیب وقتی کل فشار آب روی یک رادیاتور باشد کلیه املاح و رسوبات رادیاتور تخلیه خواهد شد
چرا باید دقت کنید که شیر ورودی آب سرد حتما به شیلنگ رفت متصل کرده و از برگشت تخلیه شود؟
ببینید شیر رفت رادیاتور در بالا قرار دارد و شیر برگشت رادیاتور در پایین قرار گرفته است، اگر آب به برگشت متصل بشه یعنی باید رسوبات داخل رادیاتور از کف رادیاتور بلند بشه بیاد از شیر رفت که در قسمت بالا قرار دارد خارج شود و چون وزن این رسوبات سنگین هست امکان اینکه تا بالا بیاد را ندارد و داخل رادیاتور میماند. پس بهتره از رفت متصل کنید تا رسوبات که کف رادیاتور هستند با فشار آب براحتی از لوله برگشت که در قسمت پایین هست تخلیه شود.
خوب این بود آموزش رسوب زدایی رادیاتور شوفاژ
توجه جهت پیشگیری از بسیاری مشکلات رادیاتور شوفاژ پیشنهاد میکنم برای اینکه از شر بسیاری از مشکلات پکیج رهایی پیدا کنید حتما یک لیتر از محلول هایی که در بازار وجود دارد با نام پروتکتور و مخصوص ضد رسوب میباشد تهیه کنید و داخل سیستم شوفاژ ها تزریق نمایید ولی در صورت دسترسی نداشتن به این محلول میتونید از یک لیتر ضد یخ اتومبیل برای اینکار استفاده کنید .
طریقه تزریق محلول ضد رسوب و یا ضد یخ اتوموبیل به سیستم شوفاژ :
به داخل حمام رفته و شیر های رادیاتور حوله ای را کاملا ببندید ، دقت کنید شیر برگشت رادیاتور به صورت مستقیم بسته نمیشود و باید ابتدا درپوش پلاستیکی آن را باز کنید و سپس با یک آچار آلن اقدام به بستن شیر برگشت رادیاتور نمایید .
بعد از بستن شیرهای رادیاتور مهره اتصال رادیاتور را کمی شُل کرده تا مقداری از آب داخل رادیاتور تخلیه شود و سپس مهره را محکم ببندید .
مهره زیر شیر هواگیری را کاملا باز کنید و کنار بگذارید (البته چون شیر ها بسته است و مقداری آب رادیاتور تخلیه شده هیچ فشار آبی ندارد پس با خیال راحت مهره را باز کنید) یک قیف کوچک را داخل جایی که مهره را باز کردید بگذارید و محلول ضد رسوب و یا ضد یخ اتوموبیل را براحتی داخل رادیاتور بریزید و سپس مهره را سر جایش ببندید و همینطور شیرهای رفت و برگشت رادیاتور را نیز کامل باز کنید و اجازه بدید با کارکرد پکیج در حالت زمستانی محلول در آب کل سیستم مخلوط شود. با این کار هم پکیج دیگه یه عمر سالم کار میکنه و هم رادیاتور ها دیگه رسوب نمیگیرند. و اگر میخواهید خیلی دیگه کار قشنگ انجام بدید یک صافی برگشت هم اگر پکیج ندارد حتما در قسمت شیلنگ برگشت نصب کنید و همچنین یک فیلتر پلی مگنت (ایمرگاز) یا مارک خوب بخرید و در ورودی آب سرد نصب کنید. اگرم فیلتر پلی مگنت پیدا نکردید یک فیلتر پلی فسفات و یک رسوب زدای مغناطیسی در مسیر ورودی آب سرد قبل از پکیج نصب کنید.
من بهتون قول میدم اگر همه این کارها را انجام بدید و چند تا نکته را رعایت کنید مطمئن باشید حالا حالاها نیاز به تعمیرکار نخواهید داشت.
نکات مهم در استفاده از پکیج دیواری :
اول اینکه باید عادت کنید و دمای پکیج و رادیاتور را تا اونجا که ممکنه بیشتر از ۶۰ درجه نزارید چون همونطور که قبلا گفتم و میدونید مولکول های آب تا دمای ۶۰ درجه هیچ رسوبی رو از خود آزاد نمیکنه و در صورتی که عادت کنید دمای پکیج را کمتر از 60 درجه قرار بدید پکیج را از شر بزرگترین دشمنش یعنی رسوب آب حفظ کردید .
نکته بعدی اینکه در سیستم پکیج دیواری بر خلاف آبگرمکن دیواری برای گرم شدن آب مصرفی نیاز است که کلی قطعات مختلف شروع به کار کنند تا یک لحظه آب گرم شود . نکته مهم اینجاست که حتی اگر شما چند ثانیه فقط نیاز به آب گرم داشته باشید تمام این قطعات باالاجبار شروع به کار میکنند . گاهی حتی انقدر فاصله باز بودن آب گرم کم است که حتی آبی که گرم شده به سر شیر مخلوط نمیرسد ولی با اینحال به همون اندازه قطعات شروع به کار کردند . پس با این تفاسیر سعی کنید از این به بعد پ خودتون و خانواده را با این عادت که فقط زمانی شیر آبگرم را باز کنید که قصد استفاده طولانی مدت از آن را دارید و برای مثلا یک لحظه باز کردن آب فقط آبسرد را باز کنید و حتی اگر شیر اهرمی هست دقت کنید اهرم را وسط قرار ندهید زیرا با هر بار باز کردن آبگرم قطعات زیادی در پکیج شروع به فعالیت میکنند و هر چند این مدت کوتاه باشد و این مسئله باعث استهلاک بیش از حد پکیج میشود.
یه نکته دیگه هم اینکه اگر محافظ برق برای پکیج ندارید همین امروز اقدام به تهیه و نصب یک محافظ زرق نمایید.
نکته آخر اینکه شیرهای رادیاتور را هیچ موقع نبندید و همه رادیاتور ها باز باشند و اگر هوا کمی گرمتر شد میتونید از پکیج درجه شوفاژ را کم کنید و اگر گرمتر شد بگذارید روی تابستانی و در تابستان هم فقط شیرهای رفت و برگشت زیر پکیج را ببندید. بعدا در مورد علت این کار بیشتر توضیح میدم . امیدوارم از این مطلب لذت برده باشید . حتما با ارائه نظرات خود ما را خوشحال کنید .
خلاصه جرم گیری رادیاتور شوفاژ :
- آب پکیج را تخلیه کنید
- شیلنگ های زیر پکیج را باز کنید ولی قبلش روی هر شیلنگ با ماژیک بنویسید برای کدام قسمت است
- از سمت راست اول برگشت شوفاژ و دوم ورودی آب سرد و سوم خروجی آبگرم که و چهارم رفت شوفاژ میباشد
- شیلنگ ورودی آب سرد را بوسیله یک مغزی تبدیل 3/4 به 1/2 ابتدا به برگشت شوفاژ متصل کرده و آب کثیف را از شیلنگ رفت تخلیه کرده و سپس آب سرد را به رفت شوفاژ متصل کرده و از برگشت آب کثیف را تخلیه کنید
- در هر مرحله از فرد دیگری بخواهید شیر کلیه رادیاتورها را بسته و یک به یک باز کند و با باز کردن شیر رادیاتور جدید شیر قبلی را ببندد. بدین ترتیب کل فشار آب ورودی روی یک رادیاتور خواهد بود و با برعکس کردن جریان رفت و برگشت مدار رادیاتورها به خوبی تمیز خواهد شد
- به ترتیب رادیاتورها را تک تک بازو بست کنید تا کل فشار آب فقط روی یک رادیاتور بیافته و مسیر شوفاژ به خوبی از جرم تخلیه شود
دوستان عزیز برای عضویت در شبکه های اجتماعی سایت پکیج کار روی آیکون هایی که در ستون سمت چپ 👈 قرار دارد و به رنگ قرمز هست کلیک کنید
💢💥👈 پیشنهاد میکنم حتما بعد از مطالعه این مقاله برای یادگیری قدم به قدم عیب یابی پکيج دیواری به لینک عیب یابی پکیجمراجعه کنید 👉💥💢
مطالب آموزش تعمیرات پکیج ایران رادیاتور
نحوه رسوب زدایی مبدل ثانویه پکیج
در صورتی که با ارور ۷۰ در پکیج ایران رادیاتور روبرو شده اید و یا متوجه رسوب گرفتن مبدل ثانویه پکیج شده اید باید اقدام به رسوب زدایی مبدل نمایید. در مقاله ای که قبلا منتشر کردیم ما دو روش را برای رسوب زدایی مبدل ثانویه بیان کردیم و همچنین ویدئو آموزشی این مطلب را نیز ارائه دادیم اول روش دستی رسوب زدایی مبدل و دوم شستشوی مبدل با پمپ کولر ، ( علائم جرم گرفتن مبدل حرارتی : سرد و گرم شدن آب مصرفی و یا گرم نشدن آب مصرفی میباشد ) پیشنهاد میکنم با مطالعه مقاله ای که قبلا تحت عنوان آموزش رسوب آموزش رسوب زدایی مبدل ثانویه پکیج ایران رادیاتور در سایت منتشر کردیم اقدام به رسوبگیری مبدل صفحه ای پکیج نمایید .
علت گرم نشدن رادیاتور شوفاژ
رادیاتور شوفاژ سرد میباشد چه دلیلی دارد و یا به عبارتی علت گرم نشدن رادیاتور پکیج دلایل زیادی دارد که پیشنهاد میکنم مقاله کاملی که قبلا در همین رابطه منتشر کردیم را که با عنوان دلایل سرد بودن رادیاتور شوفاژ میباشد را مطالعه نمایید .
روش پایین آوردن فشار پکیج
برایپپایین آوردن فشار پکیج مقاله ای قبلا در مورد برای این منظور پیشنهاد میکنم مقاله همه چیز در مورد شیر پرکن پکیج دیواری را مطالعه کنید .
روش هواگیری شوفاژ و تنظیم فشار پکیج
با آغاز سرما و روشن کردن پکیج مشاهده میکنیم که رادیاتورها یکنواخت گرم نمیشوند قسمت پایین رادیاتور گرم شده و اما قسمت بالای آن هنوز سرد میباشد.علت این مشکل وجود هوا در مسیر آب گرم رادیاتور می باشد که مانع از به جریان افتادن مناسب آب به داخل رادیاتور میشود. در این حالت میبایست اقدام روش هواگیری پکیج یا بالا بردن فشار بار نمایید که در این مطلب به صورت تصویری براتون تشریح دادیم
A Guide to Power Flushing Your Central Heating System
اگر به دنبال یادگیری حرفه تعمیر پکیج هستید و به محتوای ویدئویی نیز علاقه دارید حتما به آموزش صفر تا صد تعمیر پکیج دیواری سر بزنید ، دهها ویدئو آموزشی رایگان در زمینه آموزش تعمیر پکیج تهیه کردیم و به رایگان در اختیارتان گذاشتیم
سلام.
دو ماهه در مورد پکیج مطالعه میکنم و پاسخی نیافتم.امیدوارم اینجا پیداش کنم.
رادیاتورام پره ای هستن و سال دوم استفاده بعبارتی رسوب ندارن.
پکیج بوتان پرلا پرو.تا حالا دو تا سرویسکار دیدن و همه چی ردیفه از نظر اونا.
اما مشکل…رادیاتها به شدت گاز تولید میکنن که قابل اشتعاله.ظاهرا هیدروژن .روزی یکبار هواگیری میکنم تا رادیاتا به تعادل فشاری برسه و گرم بشه وگرنه یخ میشن.چون پر از گاز میشن.
سوال:آیا پروتکتور کمک میکنه؟مشکل منو حل میکنه یا نه؟اگر بله چه مارکی و چقدر.
یه بنده خدایی گفت ریکا بریز بجاش.ریختم و الان اب رادیاتورم بصورت منقطع کف الوده.یعنی انگار خوب هواش خارج نمیشه.همه جاش کف پخشه.
یه رادیات پنلی هم تو مسیر دارم که اون به شدت صدای اب میده کلافه ام کرده.جالبه که اون فقط صدای ابش اذیت میکنه.الومینیومیا زیاد صدا نمیدن.با اینکه هواگیری میکنم صداش خفه نمیشه.
میشه بگید چکار کنم.کلافه شدم.
ایا ایرونت اتومات پمپ ممکنه خراب شده باشه؟البته ظاهرا سالمه.یعنی ایا اون قطعه اساس میتونه گاز رادیاتا رو تخلیه کنه؟
سلام
شما از محلول پروتکتور اصلی مهام استفاده کنید و اگر در دسترس ندارید از مخلوط کمی مایع ظرفشویی و ضد یخ اتومبیل به داخل سیستم تزریق نمایید و ضمنا رادیاتورهایی که بیشتر هوا میگیرد را ایرونت هواگیری اتوماتیک نصب کنید. مطمئنا مشکل حل خواهد شد
با سلام
اگه امکان داره در مورد اینکه چرا باید شیر همه رادیاتورها در زمستان باز باشند توضیح بفرمایید
مثلا در منزل ما فقط شیر یک رادیاتور نیاز هست در بیشتر اوقات باز باشه
بهتره باز باشند. چون به مرور زمان و با باز و بسته کردن زیاد شیر رادیاتور عملا کارایی خود را از دست میدهد
عرض ادب درود با تشکر
سلام وحسته نباشین
پکیج بنده نوبللا هستش و اکثرهمکاراتون ک اومدن ونتونستن رفع اشکال کنن، ایرورE3میده،۳۰ثانیه روشن میشه بعدش سوت اخطار و همون ایرور رو میندازه حول وحوش س چار دقیقه خاموش میمونه بعدش ازادمیکنه و۳۰ثانیه کارو دوباره همون شرایط تکرارمیشه
محبت کنین کمکم کنین چون هیچ تعمیرکهری کاری ازدستش برنمیاد جایی هم ازین ایرور این پکیج چیزی نوشته نشده
ممنون ازمحبتتون
گرفتگی در مدار گرمایش و آب دزدی از قسمت بایپاس و سوپاپ شیر موتوری
سلام روزتون بخیر
خیلی خیلی سپاسگذارم از راهنمایی تون.
بسیار کاربردی و کامل بود
من تمام مراحل رو انجام دادم و سیستم کلا شسته شد و گرمایش خونه الان عالی شده.
فقط یه سوال برام پیش اومده،وقتی شیر آب گرم باز میکنم و پکیج زیر بار میره یه صدایی ازش شنیده میشه که قبل شستشوی مدار این صدا رو نداشت.
ممنون میشم پاسخ بدید.
🌹
دوست عزیز واسه عیب یابی دقیق باید بررسی شود صدا از کجا میاد
سلام منم دقیقا همین مسئله رو تجربه کردم
بعد از شستشوی مدار وقتی آب گرم رو باز میکنم یا درجه گرمایش پکیج رو زیاد میکنم یه صدای فسسسسسس میده و بعد از چند دقیقه قطع میشه
آیا این طبیعیه ؟
بله طبیعی است. صدای تخلیه باد است
با سلام و احترام ضمن تشکر از آموزش های کاربردی شما . توضیح شما در این قسمت کمی مبهم هست از طرفی می گویید
”دلیل انجام این ترتیب این است که وقتی شما آب شهر را به برگشت رادیاتور متصل میکنید چون سطح شیر رفت رادیاتور از شیر برگشت بالاتر است شن و ماسه داخل رادیاتور امکان خارج شدن از شیر رفت را ندارند و در صورت برعکس انجام دادن این کار ممکن است حتی بیشتر جلوی مسیر آب شوفاژ را بگیرد. پس دقت کنید که اول از لوله برگشت و سپس از رفت شوفاژ اقدام به شستشو نمایید” پس نتیجه می گیریم اول باید ورودی آب سرد را به لوله رفت شوفاژ ببندیم نه برگشت اما شما
در بالای همین متن تاکید می کنید اول ورودی آب سرد را به لوله برگشت ببندید و این تناقض دارد
ببینید شیر رفت رادیاتور در بالا قرار دارد و شیر برگشت رادیاتور در پایین قرار گرفته است، اگر آب به برگشت متصل بشه یعنی باید رسوبات داخل رادیاتور از کف رادیاتور بلند بشه بیاد از شیر رفت که در قسمت بالا قرار دارد خارج شود و چون وزن این رسوبات سنگین هست امکان اینکه تا بالا بیاد را ندارد و داخل رادیاتور میماند. پس بهتره از رفت متصل کنید تا رسوبات که کف رادیاتور هستند با فشار آب براحتی از لوله برگشت که در قسمت پایین هست تخلیه شود
سپاسگزار پاسخ دقیق شما .سلامت و برقرار باشید.
سلام ببخیشد من دقیقا طبق همین مطلب شما رادیاتورهای پکیج رو شستم ولی اخرسر برای اینکه خوب شسته بشه شیر همه رادیات هارو باز کردم و یکم مایع ظرفشویی و سرکه در مدار ریختم اما هر چقدر آب رو باز گذاشتم کف حاصل از بین نرفت ( ولی کم شد ) و در نهایت هم محلول ضد رسوب ریختم تو مدار و شیلنگ هارو بستم. میخواستم ببینم ایا با این کارهایی که من کردم آسیبی به دستگاه میرسه ؟ یا ممکنه رادیاتورها هی هوا بگیرن ؟ کلا چه ضرری ممکنه داشته باشه ؟ لطفا جواب بدید خیلی نگرانم
اولا چرا مایع ظرفشویی با سرکه ریختید داخل رادیاتورها؟
خیر مشکلی خاصی نداره
سلام.پکیج من m24ff فشار رو میارم یک ونیم ،بعد چند دقیقه میره بالا ووقتی با رادیاتور باز میکنم میارم یک ونیم .بعد این کار تا دوش میگیرم فشار میاد پایین وچراغ فشار روشن پایین است میاد.
پاسخ داده شد. منبع انبساط باد ندارد
سلام ،درود بر شما ،همانطور که آقای کاوه گفتن تصویر ترتیب شستشو و متن مربوط به آن اشتباه است و باید اصلاح بشه،من چندین بار مطالعه کردم ،و یجورایی گیج شده بودم تا شما توضیحات کامل رو دادید،سپاس از زحمات شما عزیزان
با سلام و عرض ادب.چطور میتونیم شیر رادیاتورهای قدیمی رو تعویض کنیم.من هر کار میکنم آبش بند نماد که شیر رو باز کنم و تعویضش کنم؟ممنونم
از زیر پکيج شیرهای رفت و برگشت را ببندید و از یکی از رادیاتورها آب مدار گرمایش را تخلیه کنید (ترجیحا رادیاتور حمام)
سلام
شما خیلی ادم منصفی هستین اولا به سوالات با حوصله جواب میدین
د.ما همه جی رو یاد میدین تو این جور سایتها اصلا ندیدم یاد بدن
توضیح مختصر و تبلیغ خودشون و تمام
سلام ممنون از مطالب مفید و کاربردی شما
توضیحات خیلی عالی بود
تشکر
توضیحات عالی و سخاوتنمدانه بود،ممنون..منتظر ادامه مبحث هستیم.
سلام پکیج دیواری ناگهان خاموش شده و هیچ گونه چراغ یا علامتی رو نمایشگر دیجیتالی هم نمیاره علت چیه ؟؟ قطعی یا کاهش گاز نداریم و پریز برق هم مشکلی نداره
اطلاعات کامل نیست. آیا با خاموش شدن برق نمایشگر هم قطع میشه؟
از اینکه بی منت اطلاعاتت رو در اختیار دیگران قرار میدی ممنون مطمئن باش خداوند جاش رو پر میکنه
آیا بهتر نیست کل رادیاتورها رو دربیاریم و جدا جدا داخلش رو تمیز بشوریم وآیا اگر باز کردیم فقط با اب خالی رسوب زدایی کنیم یا مایع رسوب زدا بریزیم ؟
اگر لازم است نام ماده رسوب زدا رو قید کنید ممتون میشوم؟
بله در صورتی که حوصله و وقت این کار را داشته باشید قطعا بهترین کار هست، البته بدون هیچ گونه رسوب زدایی فقط اگر فرصت داشتيد میتونید به اندازه یک استکان دیسکلر داخل چهار لیتر سرکه بریزید و داخل هر رادیاتور به همراه آب بگذارید چند ساعت بمونه تا کامل تمیز شوند
سلام . دمت گرم . خیلی خوب توضیح دادی . کارت حرف نداره داداش
من به روشی که شما نوشتید اقدام به جرم گیری کردم ولی اصلا از لوله برگشت آب نمیاد. رادیتور حمام را از لوله ها جدا کردم به لوله برگشت آب زدم از حمام تخلیه شد ولی به لوله رفت آب زدم قطره قطره میاد. احتمال گرفتگی لوله رفت هست؟ راه حلش چیه؟
باید چند بار برعکس کنید تا با فشار آب مسیر باز شود
با سلام و تشکر از مقاله خوب و آموزنده سایت پکیج کار، من پکیج بوتان پارما دارم متاسفانه دیگه قطعات خارجی مثل پمپ گرندفوس و غیره را روش نمیگذارند و همه ایرانی شده، بخاطر همین نگران عمر پمپش هستم چون دیدم ایرانی هست، اما سوال اینکه نصاب من برای پکیج و آب برگشتی صافی برنجی نصب نکرده، و برای نصب این صافی هم باید پکیج پایین آورده بشه، زیرش لباس شویی و کلا کار خیلی سختی هست، میخوام با کمک یک شیلنگ آب اضافی این صافی را نصب کنم، یکی شیلنگ آب برگشتی به پکیج را از پکیج پارما جدا و به ورودی صافی برنجی بزنم و از خروجی صافی هم یک شیلنگ به پکیج وصل کنم، آیا این کار شدنی هست؟ مشکلی پیش نمی آید؟؟
دوست عزیز کجای این سایت ما گفتیم برای نصب یک صافی برگشت پکیج را پایین بیارید؟
سلام خسته نباشید چرا قسمت بالای رادیاتور گرم و پایین رادیاتور سرد می باشد هواگیری ام انجام دادم ولی درست نشد
در همین صفحه مفصلاً توضیح دادیم
سلام
مطلب بسیار عالی بود
ممنون
گلی به گوشه جمالتون . دمتون گرم . ممنون از لطف و مهربونیتون
سلام و هزار بار تشکر. خیلی عالی بود. فقط لطفاً به گفتاری که روی ویدیو گذاشتید دوباره مراجعه کنید. خواهید دید که ترتیب بسته شدن شیر آب سرد ورودی درست برعکس آن چیزی گفته میشود که در مقاله نوشتهاید. در مقاله نوشتهاید که آب سرد ورودی را اول به رفت شوفاژ وصل کنیم تا آب از برگشت شوفاژ تخلیه بشود. در گفتار ویدیو برعکس تأکید میشود که آب سرد ورودی را حتماً اول به برگشت شوفاژ وصل کنیم تا آب از لولهی رفت تخلیه شود. دو نفر دیگر هم در همینجا همین نکته را متوجه شدهاند و تذکر دادهاند. به عبارت دیگر، آنچه در مقاله نوشتهاید با آنچه در گفتار ویدیو میشنویم تناقض دارد و این دو درست برعکس همدیگر هستند. به نظرم آنچه در مقاله نوشتهاید درست است و آنچه در گفتار ویدیو میشنویم غلط است. لطفاً بررسی بفرمایید.
یک بار دیگر هزار بار از مقالهی روشن و خوبتان تشکر میکنم. خدا به شما برکت بدهد، انشاءالله.
ویدئو قدیمی هست. مقاله اصلاح شده طبق مقاله انجام دهید
با سلام و خسته نباشید.شما مواد ضد رسوب رو تایید میکنید که استفاده کنیم یا با همین روشی که میگین جهت رسوب زدایی انجام بدیم. ممنون
ما خودمون مواد مناسب و استاندارد جهت شستشوی مبدل میفروشیم
سلام وقتتون بخیر مطالب بسیار آموزنده وبجا بود شما درشهر مشهد نماینده دارین لطفا اگر دارید آدرس و شماره تلفن آنرا بفرمایید ممنونم
خیر، متاسفانه
سلام
من یک پکیج بوتان مدل کالدا ونزیا دارم
و شش تا رادیاتور که همشون کاملا گرم میشن جز یه دونه که سمت چپش گرممیشه و سمت راستش که شیر هوا گیری هست سرد هست و من دوبار هواگیری کردم به مدت یک دقیقه ولی بازم صدای هوای شدید میداد اما ترسیدم که خراب بشه دیگه ادامه ندادم لطفا کمکم کنید میترسم نکنه چون من هوا گیری کردم این مشکل پیش اومد چون قبل هواگیری رو یادم نمیاد و به رسم عادت سالانه هواگیری کردم
سرویس نیاز دارد
«آنکس که به من کلامی بیاموزد مرا بنده خویش کرده است» حضرت علی علیهالسلام
با درود و سپاس از مدیر محترم سایت و کارشناسان عزیز پکیج کار که تمام نکات فنی و مسائل مربوط به پکیج ها را بدون هیچ چشم داشتی در اختیار دیگران قرار میدهند. تا مردم عزیز بتونند با کمترین هزینه پکیج های خود را تعمیر و سرویس کنند، قطعا این کار شما عزیزان قابل تقدیر است، برایتان سلامتی و برکت در کسب و کارتان را آرزو دارم
استاد ، بسیار مفید بود ، نکته ای که بنده متوجه نشدم . حضرتعالی جهت اقدام در رادیاتور ، محل رفت و برگشت اب را توضیح دادید ، ایا منظور شما ، وصل اب ورودی (اب سرد ) به رفت پکیج در ابتدای کار میباشد و این بخش را صرفاً جهت اطلاع بیان نمودید ؟ ، 2 – به نظر حضرتعالی اگر جهت تمیز نمودن رادیاتورها در ابتدا ، با بازنمودن شیر برگشت رادیاتور ، رادیاتور را تمیز کنیم ، بعداقدامات دیگر انجام دهیم نتیجه مطلوبی میگیریم ؟ مجدداً از زحمات شما قدردانی میکنم
سوال خود را واضح تر بیان کنید .منظور شما را متوجه نشدم
سلام. موقع هواگیری متوجه شدم آب داخل رادیوتورها سیاه شده ولی از نظر گرمایی مشکلی ندارند آیا این سیاه شدن آب طبیعیه یا باید رادیاتورها شستشو بشند؟
برای محلول ضد رسوب و هوا کدوم مارک رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون از اینکه راهنمایی میفرمایید!
سياه شىن أب راىياتور هيچ مشكلي نىاره و حتي تعويض اين أب با أبي به قول شما تميز و زلال باعث أسيب رسيدن به پكيج ميشود و دليل أن هم اين است كه همين أب سياه به عبارت فني أب خنثي ميباشد كه رسوبات خود را از دست داده و الان هيچ أسيبي به قطعات نميزند ولي أب تميز حاوي مقدار زیادی رسوب است
دمتون گرم راهنماییهاتون عالی بود
با سلام و تشکر .
اطلاعات و نحوه شستشو و جرم زدایی رادیاتورها عالی و کارایی ضد یخ وتزریق تو رادیاتورها رو نمیدونستم که خوب بود و انجام میدم.
یه سوال : آیا این فیلترهای مغناطیسی که در ورودی آب سر میزاریم رو فشار آب داخل واحد و کارایی گرمایی شوفاژ تاثیری نداره . قبلی از این فیلتر دارها بود که با مغناطیسی عوض کردم و فشار آب واحد خیلی کم شده ..
لطفا راهنمایی بفرمایید … تشکر ..
در صورت استفاده از فیلتر استاندارد خیر تاثیری روی فشار ندارد
در عبارت شماره ۴ نوشتید اول به برگشت متصل میکنید بعد به رفت. خوب چه نیاز هست همون یکبار از رفت متصل کردن کافیه طبق استدلال شما
درست تخلیه نمیشه
سلام
با تشکر و سپاس از مقالات مفید و کاربردیتان در رابطه با پکیج انشالله موفق و پیروز باشید.
سلام و احترام خدمت شما بزرگوار
ممنونم از راهنمایی و سخاوت شما
با عرض سلام
درود برشما واین سخاوت بزرگ منشانه ی شما آیا شما در شهر اصفهان نمایندگی دارید؟
متشکرم
با تشکر از نظر شما، خیر متاسفانه دوست عزیز در اصفهان فعالیت نداریم
سلام استاد. پیکیج من سوت ریز مستمر می زند (انگار با دهن زیر لبی سوت یسره ریز بزنی). طوری ک واحد چسبیده ب ما ک اونور دیوار زندکی می کند میگه شب خواب ندارم حالا بماند خودمون… حالا تو تابستان من همه پره ها رو بستم و علامت همش رو زمستونی هست بخاطر خشک کن تو حمام و خشک کردن لباس بچه. ولی دیگه سوت ریز از پکیج نمیاد! البته بگم قبلا تو فصل زمستون اوستا کار روتور عوض کرد ولی ب س ماه نکشید و سوتش دوباره در اومد…(( اینم بگم هر وقت اب گرم باز می کردم سوتش لغو می شد)) بدون مصرف سوت می زد تو اب سردم سوت می زد_ یجا خوندم ک پره ها باید شتشو شن سوت برود
دوست عزیز اگر میخواهید دستگاه روی حالت زمستان باشد فقط باز کردن رادیاتور حمام کافی نیست، به پمپ فشار میاد و باز خراب میشه، حداقل دو رادیاتور باید باز باشد
درود بر شما. بسیار عالی.
اگه رادیاتور حمام نداشته باشیم و بخوایم با رادیاتورهای دیگه انجام بدیدم، روشش فرق میکنه؟ اگه ممکنه توضیح بدید.
خیر فرقی نداره