اگر شما جزو مصرف کنندگان انواع پکیج دیواری هستید مطمئنا از اهمیت قطعه شیر پرکن پکیج آگاهی دارید، اگر به دنبال کسب اطلاعات مفید در زمینه روش تنظیم بار پکیج هستید و میخواهید در مورد شیر پرکن که کاربرد اصلی در این رابطه دارد همه چیز را یاد بگیرید با ما همراه باشید .
کاربرد شیر پرکن در پکیج دیواری :
معمولا هواگیری پکیج و یا به عبارت صحیح تر تنظیم فشار بار پکیج بوسیله قطعه ای به نام شیر پرکن صورت میگیرد.
همانطور که میدانید آب حیاتی ترین جزء سیستم های گرمایشی مدار بسته مثل پکیج میباشد، و همچنین سلامت عملکرد کلیه قطعات اصلی پکیج در گرو وجود آب در مدار سیستم می باشد و در صورت نبود آب در سیستم به دلیل تماس مستقیم با شعله آسیب جدی به این قطعات میرسد و تنها عامل جلوگیری از این آسیب وجود همیشه آب در مدار میباشد.
ولی به هر دلیلی گاهی بر اثر تبخیر و گاهی وجود نشتی ریز در مدار سیستم مقداری از این آب بخار شده و نیاز هست که سریعا این آب جایگزین شود،
معمولا برای جلوگیری از آسیب ناشی از بی آب کار کردن پکیج عملکرد دستگاه کامل متوقف میشود تا زمانی که مجددا آب مورد نیاز به سیستم تزریق شود.
برای این منظور تولید کنندگان پکیج اقدام به طراحی قطعه ای کرده اند که بوسیله آن مصرف کنندگان قادر باشند مشکل این کسری آب را حل کنند و با در نظر گرفتن یک شیر مخصوص در زیر دستگاه که شیر پرکن پکیج نامیده میشود این مشکل حل خواهد شد
همه چیز در مورد شیر پرکن پکیج :
همانطور که میدانید، شیرپرکنها تنها راه ارتباطی آب سرد مصرفی با آب گرم گرمایشی است که با آن میتوانیم آب مدار گرمایش را تامین نماییم و یا کمبود آب مدار را جبران نماییم. شیرپرکنها به دو صورت اتوماتیک و دستی میباشند. شیرپرکنهای دستی به صورت برقی هم وجود دارند به این صورت که به جای باز کردن شیر، با فشار دادن کلید، جریان برقرار میشود و شیر باز میشود و آب سیستم تأمین میشود. این نوع شیر پرکنها با جریان برق ۲۲۰ ولت کار میکنند.
یکی از عیبهایی که بر شیرپرکن اتوماتیک گرفته میشود آن است که در صورتی که افت فشار مدار گرمایش بخاطر نشتی در لولهکشی و رادیاتورها باشد و ما متوجه نشویم، به علت تزریق مرتب آب برای جبران کاهش آب ممکن است خسارت بسیار بزرگی به ساختمان وارد گردد. علاوه بر آن، رسوبپذیری مبدلها و خرابی پکیج به سرعت بالا میرود (زیرا آب تازه تمایل زیادی به زنگ زدگی و رسوبپذیری دارد)
اهمیت رسوب پذیری در پکیج :
سئوالی که اینجا به ذهن میرسد آن است که چرا اینقدر بحث رسوب و رسوب پذیری در پکیج مهم است و مرتب به عدم تشکیل آن اشاره میشود؟
مطلب قابل توجه آن است که رسوب به نوعی نقش عایق را بازی میکند. تشکیل رسوب در مبدل معادل تشکیل یک لایه عایق حرارتی در مبدل است و باعث میشود انتقال حرارت دیرتر صورت بپذیرد. در نتیجه مشعل به مدت بیشتری روشن میماند و مبدل برای رساندن گرمای آب به مقدار تعیین شده، باید حرارت بیشتری را تحمل نماید. سنسورهای NTC هم ازاین مقوله در امان نیستند، زیرا تشکیل عایق رسوبی موجب میگردد تا گرمای کمتری به سنسورها برسد و نمیتوانند عملکرد درستی را ارائه بدهند. بطور حتم سنسورها در درجه حرارت بالا عمر کوتاهتری را خواهند داشت.
تشکیل رسوب در مدار و مبدل، حجم گردش آب را کاهش میدهد. به پمپ فشار مضاعف وارد میشود. ممکن است مسیر بای پاس بر اثر افت فشار ناشی از رسوب پذیری، مرتب فعال بماند و دمای رادیاتورها کاهش یابد.
معایب شیر پرکن اتوماتیک پکیج :
همانطور که در بالا اشاره شد مهمترین عیب شیر پرکن اتوماتیک پکیج رسوب پذیری به شدت زیاد که ناشی از عملکرد این شیر پرکن میباشد،
به عنوان مثال در صورت وجود نشتی ریز در مدار سیستم چون به صورت اتوماتیک تزریق آب کم شده صورت میگیرد شما متوجه این نشتی نمیشوید و همین موضوع باعث میشه به صورت مداوم آب خنثی که رسوب خود را از دست داده از قسمت نشتی هدر رفته و به جاش آب تازه که دارای رسوب تازه میباشد وارد مدار سیستم شود.
لازمه بدونید آبی که در مدار سیستم وجود دارد هر چند سیاه ولی به دلیل اینکه قبلا رسوب خود را آزاد کرده است و دیگر هیچ آسیبی به قطعات پکیج نمیزند بسیار ارزشمند تر از آب تازه میباشد که تازه وارد پکیج میشود.
آسیب هایی که رسوب آب برای سیستم دارد به شدت مهلک است،
بطور خلاصه باید گفت که تشکیل رسوب باعث میشود که پکیج در دمای بالاتری کار نماید. دمای بالا علاوه بر کاهش عمر قطعات پکیج به خصوص پمپ و سنسورها، مصرف را سوخت افزایش داده و باعث میشود، منبع انبساط تحت فشار و دمای بالاتری باشد و زودتر سوراخ گردد.
در ادامه باید افزود که افزایش رسوب، موجب میگردد تا دمای بکار رفته در پکیج بالا رود و بالا رفتن دما موجب تشکیل بیشتر رسوب میشود و رسوب جدید، دمای بالاتری را ایجاد میکند و این چرخه تا خرابی کامل پکیج ادامه مییابد.
نکته: آب داخل مدار بسته گرمایش را نباید تعویض کرد. مردم به اشتباه فکر میکنند که آب سیاه و زنگ زه خروجی از رادیاتورها را تخلیه کنند در حالیکه جایگزین کردن آب تازه موجب کاهش عمر کل سیستم لولهکشی، پکیج و رادیاتورها میشود. حتی اگر رادیاتور نیاز به تعمیر داشته باشد، پیشنهاد میشود که ورودی و خروجی رادیاتور با درپوش بسته گردد تا هوا نتواند به درون رادیاتور جریان یابد و باعث زنگ زدگی داخل رادیاتور گردد.
نکته: هر چه درجه سختی آب کمتر باشد، رسوبپذیری آن کمتر خواهد بود .
فشار مناسب پکیج :
فشار مناسب جهت هواگیری پکیج ایران رادیاتور از نیم بار تا یک و نیم بار میباشد که البته ایده آل ترین فشار بار مدار گرمایش 1/5 بار میباشد . لازم به ذکر است فشار مناسب پکیج در زمستان یا تابستان میبایست همین درجه باشد و همین طور فشار مناسب پکیج ایساتیس با سایر پکیج های دیواری هیچ فرقی نمیکند و همه دستگاه های شوفاژ اعم از دیواری یا زمینی باید با فشار 1/5 بار کار کنند .
نکته: همانطور که میدانید به ازای هر ۳۳/۱۰ متر ارتفاع آب، یک بار (اتمسفر) فشار آب کم میشود. در ساختمانهای چند طبقه و یا در محلهایی از شهر، فشارآب شهری به خصوص در ظهر و هنگام پیک مصرف، بسیار کمی میباشد. در نتیجه گروهی از مردم، هنگامی که با باز کردن شیر پرکن قصد دارند فشار مدار را بالا ببرند، متوجه میگردند که درجه فشار سنج پکیج تغییری نمیکند و متأسفانه در آن هنگام شیر پرکن را به همان حالت باز رها میکنند و محیط را ترک میکنند. در نتیجه در اواخر شب و یا مواقعی که فشار آب شهر بالا میرود، اب وارد سیستم میشود و با بالا رفتن فشار آب سیستم، شیر اطمینان (فشارشکن) فعال میشود و آب اشباع شده سیستم را تخلیه میکند و در صورتی که شیر تخلیه به صورت اصولی لولهکشی نشده باشد ممکن است با تخلیه آب، به ساختمان هم خسارت وارد گردد. بنابراین سفارش میشود که شیرپرکن همواره باید بسته باشد حتی اگر فشار آب شهر کمتر از فشار سیستم پکیج باشد به نصابهای پکیج پیشنهاد میشود پس از نصب پکیج، آموزشهای لازم را به مشتری بدهندو حتی به آنها این فرصت داده شود تا خودشان، آب به سیستم اضافه کنند و فشار سیستم را تنظیم کنند و با حالتهای تابستانه و زمستانه پکیج و . . . آشنا گردند شاید یک ربع آموزش بتواند جلوی خیلی از هزینههای مالی و جانبی احتمالی را بگیرد و به اعتبار شرکت تولید کننده پکیج، جلوهای خاص ببخشد.
نکته: حتی انتخاب رادیاتور هم میتواند در کم شدن آب مدار گرمایشی، نقش داشته باشد. به علت آنکه آلومینیوم خالص نرم میباشد، مقداری ترکیبات از جمله سرب را برای پایداری بهتر به آن اضافه مینمایند. آلومینیوم و سرب تشکیل یک پیل را میدهند و باعث تجزیه آب اکسیژن و هیدروژن میشوند و در واقع به همراه خروج هوا در شیر هواگیر پمپ، مقداری هیدروژن هم وجود دارد. این موضوع به مرور باعث کمبود آب در مدار میشود.
دلایل طبیعی کم شدن فشار بار پکیج :
هیدروژن قابلیت اشتعال دارد. رادیاتورهای آلومینیومی به تشکیل این پیل کمک میکند و برای جلوگیری از بروز این مشکل باید از رادیاتورهایی استفاده کنیم که درون آنها از عایق پوشیده شده باشد در اینصورت کمبود آب در مدار به حداقل میرسد.
در مبدلهای حرارتی از فلز مس استفاده میشود و فلز مس در تجزیه نقش سرعت دهنده (کاتالیزور) را ایفا میکند.
در مجموع میتوان گفت که کم شدن فشار مدار به مرور زمان امری طبیعی است و با خرید رادیاتور از شرکتهای معتبر، میتوان این مقدار راکاهش داد
محل نصب شیر پرکن پکیج دیواری :
در پکیج های دیواری معمولا شیر پرکن در زیر پکیج قرار گرفته به طوری که برای مشاهده آن حتما میبایست خم شده و زیر پکیج را ببینید ، قطعه ای که سر آن از دستگاه(زیر پکیج) بیرون زده و دارای ولوم گرد و پلاستیکی میباشد ، با چرخاندن سر شیر پرکن به سمت چپ باز شده و به سمت راست بسته میشود .
زمانی که آب در داخل مدار وجود ندارد و یا آب سیستم کاهش یافته باشد،باید شیرپرکن را باز نماییم تا آب شهر وارد سیستم مدار گرمایش شود.تنها راه ارتباطی آب مدار گرمایش و مدار آب گرم بهداشتی،شیر پرکن میباشد.
فشار مجاز در سیستم باید بین ۵/۰ تا ۵/۱ بار باشد.بنابراین شیر پرکن شیری است که در مسیر انشعابی از ورودی آب سرد به قسمت مکش پمپ( در مسیر برگشت آب رادیاتوربه پکیج)، قرار می گیرد و وظیفه آن پرکردن مدار گرمایشی از آب می باشد( در بعضی از مدل های پکیج شیر پرکن در بین مسیر آب سرد ورودی و خط رفت گرمایش قرار می گیرد). معمولا شیرپرکن به صورت دستی در پکیج ها نصب می شود ولی شیر پرکن های خودکار نیز در بازار وجود دارند که دیگر نیازی به باز و بسته کردن آنها نیست وبه طور خودکار آب سیستم را تامین می کنند.
در بعضی از پکیج ها سیستمی وجود دارد تا در صورت تکرار افت فشار،وجود نشتی در سیستم تشخیص داده شود.ولی در صورت عدم وجود این سیستم،بهتر است که از نوع شیرپرکن اتوماتیک استفاده نکنیم .
زیرا ممکن است در جایی از مسیر لوله یا اتصالات ،نشتی وجود داشته باشد و ما به وجود آن پی نبریم وسبب ایجاد خسارت گردد( زیرا در صورت نشتی،کمبود آب سیستم،مرتب از طریق شیر پرکن اتوماتیک تامین می شود و هشدار توسط دستگاه اعلام نمی گردد) لازم به ذکر است که تکرار افت فشار در هر حالتی، دال بر وجود نشتی یا عیب در سیستم است که باید عیب برطرف گردد.نکته قابل توجه اینکه وقتی پکیج خاموش است مدار شوفاژ باید سرد باشد و فشار بر روی یک بار تنظیم شود .
روش هواگیری و یا تنظیم فشار بار پکیج :
همانطور که توضیح دادیم محل نصب شیر پرکن پکیج را یاد گرفتید ، جهت هواگیری پکیج ایران رادیاتور خیلی راحت با چرخاندن ولوم شیر پرکن در خلاف جهت عقربه های ساعت اقدام به باز کردن شیر پرکن نموده و به عقربه فشار بار دقت کنید زمانی که به نزدیک خط 1/5 بار رسید شیر پرکن را در جهت مخالف کامل ببندید .
توجه : به هیچ عنوان زمانی که اطمینان از بسته بودن شیر پرکن پیدا نکردید محل را ترک نکنید . حتی اگر فشار آب ساختمان کم بود و عقربه فشار بار به کندی بالا میرفت و حوصله شما تمام شده بود شیر پرکن را در آن لحظه کامل ببندید و در زمان دیگری اقدام نمایید . (معمولا در اواخر شب فشار آب بیشتر میباشد)
نکته :
اگر هنگام استفاده از شیر پرکن پکیج متوجه نشده و فشار بار بالا رفت چه کنیم؟
شما با مطالعه روش تخلیه فشار بار پکیج در همین مطلب قادر به تخلیه آب اضافی نموده و یا راحت تر از آن با باز کردن شیر هواگیری یکی از رادیاتورها و تخلیه کمی آب اقدام به تنظیم فشار بار مناسب پکیج نمایید
هنگامی که پکیج روشن شود ،فشار مقداری بیشتر می شود و فشار سنج باید بین ۱ تا ۵/۱ بار را نشان می دهد.اگر فشار کمتر از یک بود باید توسط شیرپرکن فشار را به یک بار برسانیم و هنگامی که فشار از ۵/۱ بار بیشتر شد،باید توسط شیر تخلیه فشار را تا ۱ بار کاهش بدهیم(این کار می تواند با احتیاط و با چرخاندن شیر اطمینان درجهتی که بر روی آن وجود دارد نیز انجام شود.) مدار گرمایش فقط در حالتی که کلید پکیج بر روی حالت زمستانه قرار داشته باشد،فعال خواهد بود .
اگر به مدت طولانی قصد نداریم از پکیج استفاده نماییم( به خصوص در زمستان) بهتر است که آب سیستم را توسط شیر تخلیه از مدارخارج کنیم . البته در بعضی از پکیج ها ، شیر تخلیه وجود ندارد و آب سیستم را می توان با روش ساده زیر تخلیه کرد :
روش تخلیه آب دستگاه بوسیله شیر پرکن پکیج :
شیر فلکه اصلی ورودی آب سرد به پکیج را می بندیم ؛
شیر پرکن را باز می کنیم ( چون شیر فلکه بسته است ، پس آبی وارد سیستم نمی شود ) ؛
پایین ترین شیر آب گرم بهداشتی را باز می کنیم ( ترجیحا شیر مخلوط توالت ) ؛
آب گرمایشی از طریق شیر خالی می شود .
علت بالا رفتن فشار پکیج :
به طور معمول فشار بار پکیج به سه دلیل بالا میرود (یعنی از دو بیشتر میشود) :
- راه یابی مدار گرمایش به آب سرد ورودی (در پکیج تک مبدل به خاطر سوراخ شدن مبدل از داخل)
- نیمه باز بودن شیر پرکن و یا در مواردی معیوب شدن پرکن
- در مواقعی فشار بار پکیج با افزایش دما خودبخود بالا میرود که ناشی از باد نداشتن یا سوراخ بودن تیوپ منبع انبساط میباشد
در صورتی که افزایش بار پکیج به خاطر باد نداشتن منبع انبساط باشد شما میتوانید با مشاهده ویدئو زیر براحتی اقدام به باد زدن منبع انبساط پکیج کنید .
روش باد زدن منبع انبساط پکیج :
- ابتدا سر والف منبع را باز کنید و اطمینان پیدا کنید منبع باد ندارد و یا باد آن کم میباشد (البته اگر با فشار دادن سوزن والف آب خارج شد منبع انبساط باید تعویض گردد )
- اگر باد کمی داشت آن را کامل تخلیه کنید و فشار بار مدار گرمایش را به روشی که در بالا توضیح دادیم کاملا تخلیه نمایید
- با یک تلمبه متوسط اقدام به باد زدن منبع کنید و بین 11 تا 14 مرتبه منبع را باد بزنید و سر والف منبع را ببندید
- فشار بار پکیج ا تقریبا روی یک بار تنظیم کنید و مطمئنا با گرم شدن دستگاه فشار روی 1/5 بار میرسد
خطرات بالا رفتن فشار پکیج :
به طور معمول بالا رفتن فشار پکیج هیچ خطری نخواهد داشت و در نهایت وقتی فشار به 2/5 بار برسد از شیر اطمینان آب اضافی تخلیه خواهد شد . شیر اطمینان به همین منظور روی پکیج نصب گردیده است ، به منظور جلوگیری از آسیب های ناشی. از افزایش فشار بار پکیج و این شیر را شیر سه بار نیز مینامند که البته تا 2/5 بار شروع به تخلیه آب اضافی میکند.
پس متوجه جواب این سوال شدید که آیا بالا رفتن فشار پکیج خطرناک است ؟ خیر . اگر منظور شما از بالا رفتن فشار پکیج یعنی بیشتر از عدد 2 برود همین جواب خیر میباشد .
ولی گاها مشتری منظور از بالا رفتن فشار پکیج یعنی بالاترین نقطه عقربه میباشد که به معنی صفر بار میباشد یا اینطور بگم دستگاه خالی از آب میباشد و این موضوع همان اندازه که روشن کردن اتوموبیل بدون روغن خطر دارد روشن کردن پکیج بدون آب نیز خطراتی دارد . ولی نگران نباشید در بدترین شرایط هم کوچکترین آسیبی به شما و خانوادتان نخواهد رسید بلکه در نهایت باعث از بوجود آمدن خسارت مالی زیادی میشود .
اگر هنگام کار با شیر پرکن پکیج فشار بالا رفت چه باید کرد؟
جواب :
هنگام تنظیم بار پکیج به طور اتفاقی اگر فشار پکیج بالا رفت و بیش از ۱٫۵ بار رفت ( در صورتی که بار پکیج از ۲٫۵ بار بیشتر شود از شیر اطمینان قطره قطره آب چکه میکند) جهت کم کردن بار پکیج ابتدا باید پکیج را خاموش نمود و
سپس از طریق یکی از رادیاتورها (ترجیحا رادیاتور داخل حمام ” حوله خشک کن” به علت اینکه آبی که از رادیاتور خارج می شود باعث کثیفی محیط نگردد )
مقداری از آب مسیر شوفاژ ها را از طریق پیچ هواگیری از رادیاتور تخلیه کنید
و پس از تنظیم فشار روی ۱/۵ شیر هواگیری را بسته و پکیج را روشن میکنید
آموزش عیب یابی و تعمیر انواع پکیج دیواری بوتان
روش پایین آوردن فشار پکیج
گاهی ممکن است هنگام هواگیریپپکیج ایران رادیاتور اشتباها فشار پکیج بیش از حد بالا برود و ممکن است چند قطره نیز از شیر تخلیه سه بار آبریزش کند . در این مواقع باید فشار پکیج را کم کنیم .
برای پایین آوردن فشار پکیج میتونید به چند روش عمل کنید :
جهت کم کردن فشار پکیج زمانی که بیشتر از ۲ شده است چند راه وجود دارد
۱ – اگر در فصل زمستان میباشید و شیرهای رفت و برگشت رادیاتور از زیر پکیج باز میباشد شما میتوانید با تخلیه مقداری آب از یکی از رادیاتورها {ترجیحا رادیاتور حمام} یعنی شیر هواگیری رادیاتور را باز کنید تا آب تخلیه شود و مشاهده عقربه پکیج زمانی که به ۱/۵ رسید شیر هواگیری را ببندید .
۲ – در فصل تابستان شما میتوانید به این طریق آب اضافی پکیج را تخلیه نمایید :
شیر ورودی آب سرد پکیج را ببندید
شیر پرکن پکیج را باز کنید
یکی از شیرهای آبگرم ساختمان را باز کنید
زمانی که عقربه به ۱/۵ رسید پرکن را ببندید و آب ورودی را باز کنید
به همین راحتی شما میتوانید آب اضافی پکیج را تخلیه نموده و پکیج را روشن کنید
در برگشت مدار گرمایش ، یک فیلتر نصب می شود که لازم است هر از چند گاهی آن را تمیز نماییم .
خلاصه مطلب در رابطه با شیر پرکن پکیج دیواری :
مادامی که پکیج هنوز راه اندازی نشده( آبی در مدار وجود ندارد) ویا آب سیستم کاهش یافته باشد باید مطابق شکل «شیر پرکن» را باز نماییم تا آب شهر وارد سیستم مدار گرمایش شود.در حقیقت تنها راه ارتباطی آب مدار گرمایش و مدار آب گرم بهداشتی،شیر پرکن می باشد.(لازم به ذکر است زمانی که مدار شوفاژ سرد است، اگر فشار دستگاه روی ۱ بار تنظیم شده باشد، در مواقع راه اندازی فشار مدار افزایش می یابد و به ۱٫۵ بار می رسد) فشار مجاز در سیستم باید بین ۰٫۵ تا ۱٫۵ بار باشد.بنابراین شیر پرکن شیری است که در مسیر انشعابی از ورود آب سرد به مکش پمپ( در مسیر برگشت آب رادیاتور به پکیج) قرار می گیرد و وظیفه آن پر کردن مدار گرمایشی از آب می باشد.( در بعضی از مدل های پکیج، شیر پرکن در بین مسیر آب سرد ورودی و خط رفت گرمایش قرار می گیرد.)
شیر پرکن پکیج دستی یا اتوماتیک ؟
معمولا«شیر پرکن» به صورت دستی در پکیج نصب می شود.ولی شیر پرکن های اتوماتیک نیز در بازار وجود دارند که دیگر نیازی به باز و بسته کردن آن ها نیاز نیست و به طور اتوماتیک آب سیستم را تامین می نمایند.در بعضی از پکیج ها سیستمی وجود دارد تا در صورت تکرار افت فشار وجود نشتی درسیستم تشخیص داده می شود ولی در صورت عدم وجود این سیستم، بهتر است که از نوع شیر پرکن اتوماتیک استفاده نماییم؛ زیرا ممکن است در جایی از مسیر لوله یا اتصالات، نشتی وجود داشته باشد و ما به به وجود آن پی نبریم و همین امر موجب خسارت گردد.(زیرا کمبود آب سیستم مرتب از طریق «شیر پرکن اتوماتیک » تامین می شود و هشداری توسط دستگاه اعلام نمی گردد و ما متوجه نمی شویم.)
لازم به ذکر است که تکرار افت فشار در هر حالتی، دال بر وجود نشتی ویا عیب در سیستم می باشد که نباید به آن بی اعتنا بود و بهتر است از تکنسین مجاز دستگاه جهت رفع عیب مدد بخواهیم.
پکیج مطابق شکل فشار سنج وجود دارد و مادامی که فشار بر روی یک بار رسید، شیر پرکن را می بندیم.
نکته: در برگشت مدار گرمایش یک فیلتر نصب می شود که لازم است هر از چند گاهی آن را تمیز نماییم
آموزش عیب یابی و تعمیر انواع پکیج دیواری بوتان
تشریح کلیه قطعات یدکی پکیج دیواری
نمایندگی ایران رادیاتور در تهرانسر
دوستان عزیز برای عضویت در شبکه های اجتماعی سایت پکیج کار روی آیکون هایی که در ستون سمت چپ 👈 قرار دارد و به رنگ قرمز هست کلیک کنید
و همچنین برای دانلود کلیه فایل های آموزشی و ویدئوهای منتشر شده به کانال تلگرام ما بپیوندید 👇
به نام خدا
باسلام وعرض ادب خدمت شما عزیزان ازمطالعه مطالب توضیح داده شده نهایت استفاده را بردم بی نهایت ممنونم سال نو بر شما وخانواده های محترمتان مبارک باد .باتشکر محمد علی فخریان قهفرخی
سلام
خواهش میکنم وظیفه هست
امیدوارم شما هم سال خوبی داشته باشید
سلام ، شما خودتان و کارتان درست است ، ممنون از شما که اینقدر صادقانه علم خود را بدون چشم داشت منتقل می کنید ، متاسفانه درکشور خودمون مثل شما زیاد نداریم ، خداوند یاور شما باشه ، سپاس از شما
سلام
شما لطف دارید
از اینکه مخاطبین مثل شما داریم بخود می بالیم
دورود و سلام
از مطالب مفید و کامل شما بسیار بهره مند شدم ممنون و متشکر قادری از اصفهان
سلام پکیج ما سه روز یک بار افت فشار داشت و از قسمت شیر اطمینان اب چکه میکرد یک بار ک داشتم هواگیری انجام میدادم فشار بالاتر از دو نیم رفت و کلب اب از پکیج بیرون اومد ک دستگاه رو فوری خاموش کردم و بعد از خشک کردن دستگاه با سشوار مجدد راه اندازی کردم و با چرخوندن شیر پرکن در جهت معکوس فک کنم کل اب منبع انبساطش رو تخلیه کردم بعد از اون دیگ اب از شیر اطمینان نیمد ولیکن دستگاه روزی ی بار افت فشار داره
با سلام
احتمالا منبع انبساط باد ندارد و باید با تلمبه باد بزنید. مطلبی در رابطه با آموزش تعمیر پمپ پکيج دیواری در سایت منتشر کردیم
سلام شما خیلی ساده و قابل فهم توضیح میدید
تعمیرکارهای دیگه فقط به فکر پول هستند
ممنون از صداقت شما
سلام عرض ادب. من پکیج بوش دارم چند روزیه که فشار خود بخود بالا میره در ضمن آب دوش هم گرم و سرد میشد. طبق آموزشهای شما مبدلها رو باز کردم و اسید شویی و با فشار آب تمیز شد.
طبق مقاله متوجه شدم که میبایست منبع انبساط هم چک میکردم.مرحله به مرحله جلو رفتم و متوجه شدم باد نداره. فشار باد رو روی یک و نیم بار با فشار سنج تنظیم شد اما باز هم پس از استارت پکیج و بالا رفتن دما فشار خود بخود بالا میاره و از ۲ هم رد میشه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. سپاس از لطفتون
اگر پکیج شما تک مبدل هست به طور قطع با اسید شویی اشتباه باعث سوراخ شدن مبدل حرارتی شده اید.
سلام. شیر پرکن پکیج ایران رادیاتور ما بر اثر رسوبات اصلا باز نمیشه، فشار هم تا 6 دهم بار اومده پایین، چاره ای برای باز کردن دارم یا تعمیرکار میخواد؟ ممنون میشم کمکم کنید.
بسیار خطرناک هست. حتما از تعمیرکار بخواهید
ممنون، افت فشار به زیر 0.6 (تقریبا نیم بار) چه خطری ایجاد میکنه؟
دوست عزیز چه دلیلی دارد؟ خوب فشار بار را بیشتر کنید. خطری که به اون صورت نداره ممکنه دستگاه از کار بیافته و نهایتا به قطعات پکیج آسیب بزنه
سپاسگزارم. خوشبختانه پس از انگولک های فراوان (با کمال مدارا جهت صدمه نخوردن اهرم شیر) برای باز کردن شیر پرکن، رسوبات ترک خورده و شیر باز شد و فشارسنج رو روی 1.5 تنظیم کردم
سلام وقتتون بخیر پکیجم تند تند سرد میشه هواگیری کردم فیلترشو تمیز کردم یه بارم اب چرخوندم تو رادیاتش بازم یه حموم میریم دستگاه خاموش میشه همهرادیاتا سرد میشه
دوست عزیز هیچ پکیج دیواری توانایی گرم کردن همزمان رادیاتور و آب مصرفی را ندارد و اگر آبگرم به مدت طولانی باز باشد رادیاتورها کم کم رو به سردی میروند
سلام
خسته نباشید.
پکیج ما ایران رادیاتور هست حدودا ۶ ماهه خریدیم و راه اندازی شده.
الان عقربه اومده روی حدودا ۰.۶ دهم بار و شیر زیر پکیج که باز میکنم آب پر نمیشه که برسونمش به ۱/۵ بار”
ممنون میشم راهنمایی کنید..
در ساعات پایانی شب که فشار آب زیاد هست امتحان کنید اگر بازم فشار بالا نرفت شیر پرکن رسوب گرفته است و نیاز به بازدید توسط تعمیرکار دارد
سلام.ضمن تشکراز راهنماییهای جنابعالی لطفا راهنمایی فرمائید رادیاتورنصف گرم میشود و نیمی دیگر سرد است وبا پیج مربوطه هوا گیری کردم ولی مشکل حل نشد……تشکر
راهکار موقتی : رادیاتورهایی که گرم هستند را ببندید و رادیاتوری را که گرم نمیشوند را باز بزارید و بعد از هواگیری هر وقت دیدید رادیاتور مورد نظر کامل گرم شده سپس باقی رادیاتورها را باز کنید (با این کار برای مدتی کل فشار پمپ روی رادیاتوری که سرد هست میوفته و اون رادیاتور گرم میشه و زمانی که رادیاتور گرم بشه دیگه سیکل چرخش به درستی صورت خواهد گرفت)
راهکار اساسی : کل مدار شوفاژ باید شستشو داده شود، صافی برگشت و مبدل حرارتی و بایپاس و بلوک های پکیج رسوب زدایی شود و در نهایت محلول معجزه آسای مدار شوفاژ را که قبلا روش تهیه آن را ارائه دادیم به داخل یکی از رادیاتورها تزریق نمایید
با سلام اگر شیر تنظیم فشار برای مدتی باز بماند چه اتفاقی میافتد. خطر یا ضرری هم برای پکیج دارد یا خیر؟
با تشکر
به طور قطع نباید شیر پرکن را باز بگذارید و محل را ترک کنید چون آب وقتی به حد سه بار برسه شیر اطمینان شروع میکنه به تخلیه آب اضافی و زندگی شما را آب برمیداره
سلام و سپاس فراوان از پاسخ های کامل شما
شیر پر کن پکیج بوتان ما دیر کار می کند به همین دلیل مجبورم مدت زمان طولانی آن را باز بذارم
من وقتی شیر پر کن را مدت زیادی باز میذارم آب مدار از شیر اب مصرفی خارح میشه چون بود نامطبوع آن مشخص است دلیل چیست لطفا راهنمایی کنید
شما بسیار بسیار اشتباه میکنی شیر پرکن را باز میزاری و محل را ترک میکنی. باید آخر شب که فشار آب زیاد است این کارو کنید
با عرض سلام و شب بخیر
با وجودیکه پکیج را خاموش کردم اما برای باز کردن شیرپرکن دستگاه دستم را برق میگیرد و نمیتوانم بار دستگاه را توسط شیر پرکن بالا ببرم.
اگرممگنه راهنمایی کنید علت چیست و چه کنم. با تشکر فراوان
شبتان بخیر لطفاعلت برق گرفتگی توسط دستگاه با وجود خاموش بودن کلید آن را توضیح دهید و اینکه چطور باوجود این مشکل میتوانم شیر پرکن را برای تنظیم فشار بار دستگاه بازکنم؟ ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.
پاسخ داده شد
لطفا یکبار سوال بپرسید
سلام پکیج ما m24ffاست
شیر پرکن از یک بیشتر نمیره ولی درست کار میکنه
چند بار این اتفاق افتاده که درجه رو زیاد میکنم ولی از 40 درجه بیشتر نمیره یا ولوم را روی خاموش گذاشتم ولی پکیج هنوز روشنه یعنی چراغ 30 یا 40 درجه رو نشون میده
ممنون میشم راهنمایی کنید
الان بالاخره من نفهمیدم سوال شما از ما چیست؟
سلام
تشکر بابت این همه اطلاعت مفید که در اختیار مردم میزارید .
خونه ما سیستم گرمایش از کف داره ولی شیر هواگیری نداره چطور میشه هوا گیری کرد و در ضمن شیرهای آبی باید هواگیری بشه یا قرمز . سپاس
در سیستم گرمایش نیز شیرهایی قرار دارد جهت هواگیری که باید پیدا کنید و یا عکس بگیرید توی عکس نشون بدم
باسلام وخسته نباشید.مطالبتون واقعا اموزنده هست.میخواستم در مورد جرم گیری.میتونم بجای اینکه مبدل ثانویه رو باز کنم.پمپ رو از ورودی اب سرد متصل به پکیج بزارم واز خروجی اب گرم سر کوله بکنه تا کل مسیر ولولها رو جرم گیری بکنه.البته با دیسکلیر رقیق شده.به قطعات اسیب نمیرسونه؟در مورد مبدل اصلی هم همین طور.
دوست عزیز انجام این کار با توجه به نکات مهمی که باید رعایت بشه اصلا به افراد غیر متخصص پیشنهاد نمیشود و مسئولیت هر گونه مشکل با. خود شماست.
باسلام و تشکر از توضیحات کامل شما.
پکیج من همش افت فشار داره حتی در حالت تابستانه، نمایندگی میگه پکیج خشکه و لوله کشی نشتی داره ولی من بعید میدونم.
یه سوال دیگه : در حالت تابستانه شیر هواگیری رو باز میکنم پکیج روشن میشه انگار که شیر آب گرم باز شده، این واسه پکیج ها طبیعی هست؟؟
اگه نشتی آب جایی مشاهده نمیکنید برای حل مشکل پیشنهاد میکنم از محلول نشتی گیر سیکل بسته پاپکو استفاده کنید تا نشتی ریزی که در مدار هست برطرف بشه و فشار مرتب کم نشه. سوال دوم شما این مورد عادی هست
سلام وقت بخير
شركت پكيج كار ارائه خدمات به مشترى نداره
شماره هاى موجود هيچ كدام پاسخگو نيستند
با تشكر
دوست گرامی ما نظر شما را بواسطه اینکه آزادی بیان داریم و حتی نظرات منفی را درج خواهیم کرد منتشر میکنیم . ولی از نظر شخص من به جای اینطور صحبت کردن بهتر بود بفرمایید با کدام شماره و چه زمانی تماس گرفتید که همچین برداشتی داشتید .
سلام خسته نباشید پکیج ایران رادیاتور مدل Bm24ff داریم کلید ابگرمکن در حالت وسط و کلید پکیج در حالت مینیوم میباشد شیر اب ورودی رادیاتورها باز و فشار بار ۱/۵ دمای اب روی ۳۰ درجه ۲تا مشکل دارم اولی اب خیلی دیر گرم میشه ۲ داغی اب کم چکار باید بکنم ممنون میشم پاسخ بفرمائید
آیا در زمان باز بودن آب گرم تغییری روی چراغ های پکیج مشاهده میشود یا خیر؟
سلام پکیج شوفاژکار مدل الگانت دارم.کد خطا نمیدهد اما ۱)شوفاژ کار نمیکند یعنی اصلا برای شوفاژ روشن نمیشود ولی برای آب گرم مصرفی مشکلی ندارد و به راحتی کار میکند.۲صدایی مشابه زمان روشن بودن فن هم میدهد در حالیکه علامت فن هم خاموش است.
ممکنه سنسور حرارتی مشکل داشته باشد
سلام. وقتتون بخیر. پکیج دیواری ما پکیج ایران رادیاتور هست. خاموش شده بودو فشارش افتاده بود. الان خواستم پیچ آبی اونو بچرخونم اصلا نمیچرخه به هیچ طرفی. سفته . ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
با کمک یک آچار آنرا بچرخانید
سلام
پکیج دیواری از نوع ایران رادیاتور و مدل M28FF است. حدود یک ماه قبل به دلیل اینکه شیر پرکن برای مدت زمان طولانی باز بود، سیستم نیاز به رسوب گیری پیدا کرد و توسط تکنسین رسوب گیری مبدل ها و مسیر شوفاژها به خوبی انجام شد.
در حال حاضر مشکل پکیج، سفت بودن شدید شیر پر کن است بطوریکه اصلا نمیتوانم به هیچ جهتی آنرا بچرخانم. میترسم دوباره شیر پرکن باز باشد و سیستم رسوب کند. راهنمایی بفرمایید علت این سفت بودن شدید چیست؟ و چه راهکاری دارد؟
شیر پرکن را عوض کنید
سلام و عرض ادب.شیر پرکن دستگاه رو واسع تنظیم فشار باز کردم که یهو شیر کنده شد که دیدم یه واشر شیرپرکن خرابه ولی الان شیرپرکن بسته نمیشه سرجاش.چه کار کنم شیر رو عوض کنم درست میشه؟
لطفا از یک تعمیرکار بخواهید برای تعمیر مراجعه کند
سلام وقت بخیر. موقع باز کردن شیر پرکن برای افزایش فشار، بهتره پکیج روشن باشه یا خاموش؟ روشن باشه خطر نداره؟
فرقی نمی کند
سلام خسته نباشی پکیژ ایران رادیاتوراب گرم نمیشد شیر ان رابرا بالا بردن فشاردما باز کردم یکدفعه ان شیر هست که موقع رفتن دما بالا ازش اب میاد کامل پرید بیرون خودم بزنم سرجاش مشکلی داره خطرناک نیست و در ضمن این قطعه باید برا بستن پیچانده بشه یا فشاری میباشد بادست ببندم یا بااچار ..اگر راهنمایی کنیید واقعا محبت و بزرگوارید سپاس وتشکر فراوان ………
دوست عزیز اون شیر در برخی از پکیج ها باید بپیچید تا درست بسته شود و در برخی مدل ها خار دارد، ولی حدس میزنم برای شما خاری باشد، البته همین جوری معمولا خودبخود بیرون نمیپره مگه اینکه دست کاری کرده باشید، در هر صورت دنبال خار آن باشید و بعد از جا زدن خار را در محل مورد نظر قرار دهید
سلام و خداوند اجرتون بدهد تودنیای امروز راهنمایی مثبت و مفید بدون چشم داشتی واقعا سپاس وتشکر و دعای خیر فراوان دارد موفق و درپناه حق تعالی باشید
با عرض سلام و شب بخیر
با وجودیکه پکیج را خاموش کردم اما برای باز کردن شیرپرکن دستگاه دستم را برق میگیرد و نمیتوانم بار دستگاه را توسط شیر پرکن بالا ببرم.
اگرممگنه راهنمایی کنید علت چیست و چه کنم. با تشکر فراوان
علی الحساب یک سیم تک رشته از بدنه پکیج به لوله گاز متصل کنید به عنوان ارت تا مشکل توسط متخصص با دقت بررسی شود
سلام بسیار عالی آموزنده و روان
تشکر فراوان از نگارنده
سلام وخسته نباشید ایاشما کانال اینستاگرام دارین
Tamirkar_net
سلام
پکیج لورچ هرما ۲۴ دارم
افت فشار بود شیر پر کن رو خواستم باز کنم سفت بود نمیچرخید
با انبردست اومدم بچرخونم به سمت بستن اشتباهی چرخوندم. حالا انگار هرز شده
میشه بگید جیکار کنم؟
یک عدد ولوم شیر پرکن تهیه کنید و جایگزین کنید
سلام.
شیر اب سرد ورودی پکیج را بستم و شیرپرکن را هم باز کردم. شیر آب گرم را باز کرده ام. ولی خروجی آب تمام نمی شود! چرا؟
شیر آبسرد را نبستی
با سلام و احترام دوست عزیز اگر بجای آب در مدار بسته پکیج روغن بریزیم بجای سیال مشکلی برای پکیج ایجاد میشود باتشکر
واقعا سوال خنده داری بود . دوست عزیز اگر قصد تعویض پکیج خود را دارید این کار را انجام دهید